Ένα διαφορετικό Κρητικό παξιμάδι, το οποίο ζυμώνεται με συνδυασμό τριών διαφορετικών δημητριακών: βρώμη, κριθάρι, σιτάρι ολικής αλέσεως.
Το τριομίγαδο χειροποίητο παξιμάδι, έχει τις ρίζες του βαθιά μέσα στο χρόνο και συγκεκριμένα στη διατροφή των Κρητικών. Διατροφή γνωστή για τις ευεργετικές της επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.
Εύγευστος διπλοφουρνιστός, τραγανός άρτος πλούσιος σε φυτικές ίνες (β-γλυκάνες) που συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.